Új színben a kondorosi orvosi rendelők

2022. május 18. 12:00 | behir.hu

Befejeződött a kondorosi orvosi rendelők épületének a felújítása. A beruházás a Magyar Falu Program sikeres pályázatának köszönhető.

– A tavalyi évben Magyar Falu Programban meghirdetett önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok fejlesztésére benyújtott sikeres pályázat eredményeként, közel bruttó 20 millió forint összegű támogatásnak köszönhetően újulhatott meg a Dr. Kupecz Benedek Háziorvosi Rendelő, fogászati és felnőtt betegellátási épületrésze – osztotta meg közösségi oldalán Kondoros polgármestere, Ribárszki Péter.

A beruházás során számos felújítást végeztek el a kivitelezők. A váróhelység padlózatának kopott linóleum burkolatát új hidegburkolatra cserélték. A beltéri nyílászárókat, valamint a várótérben lévő acél térelválasztó nyílászárókat felújították, mázolták, megújult a női vizesblokk, valamint az épület teljes belső tisztasági festést kapott. Az elavult és korszerűtlen lámpatestek és kapcsolók cseréje is megtörtént, emellett a fűtési rendszer hőleadói oldala is megújult, új, egyedileg szabályozható radiátorok kerültek a régiek helyére.

A polgármester arról is beszámolt, hogy a műszaki átadás-átvétel megtörtént, így a háziorvosi és fogorvosi rendelések, ezentúl a megszokott rend szerint működnek. 

FEL