Az új szezontól új névadó szponzora lesz a Békési Férfi Kézilabda Clubnak

2019. augusztus 8. 17:43 | behir

A Békési Férfi Kézilabda Club közleményt adott ki a klub névváltoztatásával kapcsolatban.

– A hamarosan kezdődő szezontól új névadó szponzora lesz az NBI/B osztályban szereplő Békési Férfi Kézilabda Clubnak – tájékoztatott Polgár Zoltán ügyvezető. Mint elmondta, a klub a közelmúltban hároméves szerződést írt alá a bajai Optimum Solar Kft.-vel. Az elsősorban napelemes rendszerek tervezésével és kivitelezésével foglalkozó vállalkozás számára kiemelten fontos a környezettudatos projektek támogatása mellett a sport ügye is, ezért is döntöttek az egyesület támogatása mellett. A csapat neve tehát ezután: Optimum Solar - Békési FKC.

Lugos Roland, az Optimum Solar Kft. ügyvezetője hangsúlyozta: társaságuk vezetésének szimpatikus az a rengeteg munka, amelyet a békési klubnál évek óta az utánpótlásba fektetnek.

– Eljött az idő, hogy ezek a fiatalok a felnőtt csapatba is bekerüljenek és bizonyítsanak. Ezt szeretnénk segíteni Békésen, ahol csakis az elvégzett munkában hisznek és hosszú távon gondolkoznak, ami fontos kapcsolódási pont és hasonlóság cégünkkel és dolgozóinkkal –  tette hozzá Lugos Roland.

További programok »

FEL