Új betegszállító ágyat kapott az Orosházi Kórház Neurológiai Osztálya

2019. február 25. 13:03 | behir

Egy gyógyszergyár felajánkásából gyarapodott új eszközzel a dél-békési egészségügyi intézmény.

A több mint 60 éves tapasztalattal rendelkező és 70 országban jelen lévő szlovén gyógyszergyár a világ egyik legjelentősebb generikus gyógyszergyártóinak egyike. 

A cég a társadalmi szerepvállalást is fontosnak tartja, ezért országszerte támogat különböző alapítványokat. Ennek köszönhetően nyújtottak anyagi támogatást az Orosházi Kórházért Alapítványnak is azt kérve, hogy a kórház Neurológiai Osztálya számára vásároljanak eszközt. Dr. Török Ágnes osztályvezető főorvos kérésére egy új betegszállító ágyat szereztek be, aminek megvételéhez – kiegészítve a kapott támogatást – a kórházi alapítvány is hozzájárult.

Az új ággyal könnyebben és gyorsabban tudják mozgatni a betegeket az osztályon belül, ami a páciensek kényelme mellett a betegszállítók munkáját is nagyban megkönnyíti – írja közleményében az Orosházi Kórház.

További programok »

Itthon

Új kenyér ünnepe a Kistérségi Szociális Központban

A Békéscsabai Kistérségi Egyesített Szociális Központban is ünnepséget rendeztek augusztus 20-a alkalmából. A vendégeket az intézmény igazgatója, valamint Békéscsaba polgármestere is köszöntötte csütörtökön, a kenyérszentelést követően pedig egy hagyományőrző népi zenés műsorral is kedveskedtek a résztvevőknek.
2019. augusztus 22. 17:42
FEL