Torna-vk - Böczögő arany-, Kovács ezüstérmes Kairóban

2022. március 21. 06:03 | behir.hu

Böczögő Dorina talajon arany-, Kovács Zsófia gerendán ezüstérmet nyert a tornászok kairói világkupaversenyének vasárnapi versenynapján.

A magyar szövetség tájékoztatása szerint a kétszeres Európa-bajnok Kovács csaknem fél pontot javított pénteki eredményén, és 13,133 ponttal lett második. "Nagyon örülök a második helyezésemnek, mert azt érzem, sikerült jó gyakorlatot bemutatnom, igaz, a leugrás könnyített volt. Boldogság, hogy pontszámban is sikerült javítanom a selejtezőhöz képest. Elégedett vagyok" - nyilatkozta a dunaújvárosi sportoló.

Böczögő a talaj selejtezőjéből negyedikként jutott tovább, de javítani tudott amúgy is erős gyakorlatán, három tizeddel jobb eredményt ért el, mint pénteken, és 12,733 ponttal győzött. "Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült nyerni, ráadásul egy pontos, szép gyakorlattal" - mondta az MTK tornásza. A világkupasorozat két hét múlva, Bakuban folytatódik.

MTI

További programok »

Sport

Újra előnyben a BRSE a bajnoki negyeddöntőben – galériával

A Swietelsky-Békéscsaba 3–0-ra nyert az UTE ellen a női röplabda Extraliga negyeddöntőjének harmadik mérkőzésén, vasárnap este. Tóth Gábor együttese így ismét vezet az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharcban. A találkozót Boskó Ágnes, a vendégek feladójának súlyos sérülése árnyékolta be.
2024. február 25. 20:06
FEL