Torna világkupa: Böczögő bronzérmes

2018. június 2. 20:14 | behir

Böczögő Dorina bronzérmet nyert felemáskorláton a tornászok világkupaversenyén a szlovéniai Koperben szombaton.

A magyar szövetség beszámolója szerint a kétszeres olimpikon 12,750 pontot kapott. Makra Noémi ugyancsak felemáskorláton a nyolcadik helyen zárt 11,350 ponttal. Péter Sára ugrásban hetedik lett (13,550).

"Nagyon örülök, hogy ismét sikerült a gyakorlat, pláne, hogy ez a harmadik helyet hozta. Még mindig pontosítani kell, de jó úton járunk. Vasárnap talajon döntőzöm, szeretnék jó gyakorlatot csinálni, és feljebb lépni a selejtezőhöz képest" - nyilatkozta Böczögő, aki sérülését követően, kétévi szünet után a közelmúltban tért vissza.

A férfiak mezőnyében a talaj döntőjében Boncsér Krisztián negyedik (13,800), Kardos Botond pedig hatodik (13,750) lett. Lólengésben Kállai Zoltán a hatodik helyen végzett (13,550).

Vasárnap Böczögő Dorina talajon, Péter Sára pedig talajon és gerendán szerepel a fináléban.

 

Forrás: MTI

További programok »

Sport

Kézilabda: Győzelemért utaznak Szekszárdra a csabai kézisek

A Békéscsaba Előre NKSE továbbra is a kiesést jelentő tizenharmadik helyen áll a női kézilabda NBI-ben. A csabaiak pénteken idegenben lépnek pályára a nyolcadik Dunaújváros otthonában, akik jelenleg Szekszárdon játsszák hazai mérkőzéseiket. A liláknak kötelező a pontszerzés, ha életben akarják tartani a bentmaradásról szóló álmaikat.
15:35
FEL