Töretlen az évtized békéscsabai kiállításának népszerűsége

2019. március 22. 15:28 | behir

Már háromezer látogatónál tart a békéscsabai Munkácsy Mihály Múzeumban rendezett Andy Warhol – Ezüst úton a bölcsőtől a …-ig című tárlat, amely a mezőlaborci Andy Warhol Modern Művészeti Múzeummal együttműködve, a Budapesti Szlovák Intézet közreműködésének köszönhetően február 20-án nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt.

Az évtized kiállítása iránt hazai és nemzetközi viszonylatban egyaránt tapasztalható élénk érdeklődést jól mutatja, hogy március 21-én már a háromezredik látogató váltott belépőjegyet a pop art fejedelmének műveit felvonultató nagyszabású tárlatra. A kiállítás május 26-ig, hétfő kivételével naponta 10–18 óráig látogatható a Munkácsy Mihály Múzeum Múzsák Termében.

 

Forrás: Munkácsy Mihály Múzeum

További programok »

Kultúra

Magyar kultúra napja: Kitüntették Pál Miklósnét és a Bárka szerkesztőségét

A magyar kultúra napján rendezett gálaestet Békéscsaba önkormányzata a Csabagyöngye Kulturális Központban. A megyeszékhely közgyűlése Pál Miklósnénak és a Bárka szerkesztőségének ítélte oda a Békéscsaba Kultúrájáért kitüntetést azért, mert az elmúlt évtizedben nagyban hozzájárultak a város kulturális életének felpezsdítéséhez és a hagyományok őrzéséhez.
20:27
FEL