Több mint 4,6 millió forint értékű fejlesztés a békési tűzoltóknál

2022. január 26. 13:20 | behir

Békésen a szoros együttműködésben szolgáló Békési Önkormányzati Tűzoltóság, valamint a Hencz Antal Önkéntes Tűzoltó Egyesület tevékeny és igencsak eredményes évet tudhat maga mögött. A békési tűzoltóknál több mint 4,6 millió forintos fejlesztés történt, az eszközök megérkeztek a rendeltetési helyükre.

Kálmán Tibor, Békés polgármestere a hivatalos közösségi oldalán számolt be arról, hogy a 2021-re vonatkozó statisztikák szerint úgy a tűzesetek, mint a műszaki mentések nyomán elrendelt riasztások száma emelkedett, ám a békési tűzoltók stabil háttérként álltak helyt ezen időszak alatt is.
A vonulások száma 200 felett volt, emellett a két szervezet a rendezvényeinken és a koronavírus helyzet kapcsán is számos feladatot vállalt. A jelentős értékű eszközök megtekintésekor nemcsak a lakosság háláját, köszönetét tolmácsoltam, hanem a magamét is. Meg vagyok győződve arról, hogy minden most beszerzett eszköz a lehető legjobb kezekbe került. Az ezt lehetővé tevő pályázati munka nem csupán az eredmények, de a szervezetek sokoldalúságának elismerése is. Köszönjük! – fogalmazott Kálmán Tibor polgármester. 

További programok »

Itthon

FEL