Több esetben intézkedtek a Békés megyei rendőrök csütörtökön

2022. augusztus 26. 11:12 | behir.hu

Orosházán bűncselekmény gyanúja, Békéscsabán szabálysértés miatt, Vésztőn körözés alapján intézkedtek a rendőrök.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök augusztus 25-én 8 óra előtt néhány perccel Orosháza külterületén. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. Az 55 éves csorvási férfit a rendőrök előállították, majd miután az Orosházi Rendőrkapitányságon végzett további légalkoholmérések eredménye is pozitív lett nála, elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság csütörtökön szabálysértési őrizetbe vett egy 30 éves békéscsabai férfit, mert Békéscsabán, a Szent László utcában személygépkocsit vezetett úgy, hogy nem rendelkezett érvényes jogosítvánnyal. A rendőrök az engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Vésztőn, augusztus 25-én 20 óra előtt néhány perccel a Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei elfogtak egy 32 éves férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot. A vésztői férfi a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

További programok »

Kék hírek

Mától országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség

Mától egy hétig országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség, hogy kiszűrjék az alkohol vagy drog hatása alatt, ittas vagy bódult állapotban volán mögé ülőket - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata a police.hu oldalon.
2024. június 17. 11:02
FEL