Engedély nélkül vezetett, ütközött, de a rendőröket nem várta meg

2023. július 6. 16:30 | behir.hu

Közlekedési balesetek, engedély nélküli vezetés és ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedések.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2023. július 5-én őrizetbe vett egy román állampolgárt. A férfi személygépkocsit vezetett úgy, hogy nincs jogosítványa, és délelőtt Csorváson anyagi káros közlekedési balesetet okozott. Nekiment az előtte haladó autónak és nekilökte azt egy forgalmi ok miatt megálló kocsinak. A baleset után beszélt a másik két autóssal, meggyőződött arról, hogy senki nem szorul segítségre és megnézték a kocsikat is, de miután megtudta, hogy rendőri intézkedés lesz, utasával együtt elmentek. A rendőrök Kondoroson találták meg őket. A román férfit a rendőrkapitányság munkatársai engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Köröstarcsán, a Róna utcából 2023. július 5-én 13 óra 45 perc körül előállítottak a rendőrök egy férfit, mert kerti traktort vezetett úgy, hogy a szervezetében a gyanú szerint alkohol volt. A pozitív eredménnyel végződött légalkoholmérések után elvették a jogosítványát és bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt feljelentették.

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi 2023. július 5-én 22 óra 30 perc körül Békéscsabán, a Vandháti úton. Személyi sérülés nem történt, a kocsi vezetőjénél azonban ittasságot jelzett az alkoholszonda. A rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.
 
Forrás: police.hu

További programok »

Itthon

FEL