Tizenévesek sérültek két baleseten

2019. május 15. 12:25 | behir

Békéscsabán és Orosházán is egy-egy tizenéves fiú sérült meg közlekedési balesetben.

Békés megyében, 2019. május 14-én két közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békéscsabán, az Áchim L. András lakótelepen, 16 óra 15 perc körül elesett egy kerékpáros. A 13 éves fiú könnyű sérülést szenvedett. Orosházán, a Kossuth téren, 15 óra 15 perc körül egy 15 éves fiú egy gyalogos-átkelőhelyen ment át úgy, hogy tolta a kerékpárját. A kerékpárja egyik kerekének nekiütközött egy személygépkocsi, emiatt a kerékpár megütötte a fiú lábát. A fiú megsérült, sérülése az elsődleges információk alapján nyolc napon belül gyógyuló – olvasható a police.hu-n.

 

 

Őrizetbe vétel és bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt történt előállítások

A Békéscsabai Rendőrkapitányság május 14-én őrizetbe vett egy férfit. A 19 éves békési fiatalember ellen a Békéscsabai Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett miatt – derül ki szintén a rendőrség honlapjáról.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei május 14-én, Újkígyóson elfogtak egy férfit, aki a gyanú szerint 2018 decemberében Békéscsabán, egy társasház lépcsőházából ellopott egy segédmotor-kerékpárt. A 24 éves férfit előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

Magyarbánhegyesen, a vasútállomáson, május 14-én 15 óra körül egy 15 éves fiú pénzt kért az iskolatársától. A 12 éves fiú nem adott neki, ezért megszorította a karját és elvette tőle a pénzét. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a fiatalkorú mezőkovácsházi fiú ellen rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

További programok »

FEL