Tizedik alkalommal lesz futás a sérült gyermekekért Gyulán

2018. május 3. 16:20 | behir

Idén is elrajtol a Fuss a sérült gyermekekért! jótékonysági futóverseny mezőnye május 5-én. A tizedik alkalommal útjára induló sportrendezvényen nyolc megmérettetés és számtalan kísérőprogram várja az érdeklődőket - számol be a Gyulai Hírlap.

Mint azt Felföldi Sándor, az Összefogás a Sérült Gyermekekért Közhasznú Egyesület elnöke lapunknak elmondta, az idei verseny névadó főszponzora az Oriflame Cosmetics lett.

A jubileumi jótékonysági futónapon több távon mérettethetik meg magukat a tenni akaró sportemberek, hiszen a hagyományos félmaratoni és maratoni számok mellett, a Várfürdő Arany-maratonon és a Prohászka Zsolt-emlékfutáson is rajthoz állhatnak. Új elemként jelenik majd meg az Oriflame családi futás, az Almásy-örömkör vagy a Magas sarkú futás. A kerékpárosokra a Határtalan tekergés és az I. Arany-tekerés távjai várnak majd.

A tavaly több mint 1500 indulóval startoló jótékonysági rendezvény fellépőkkel, kangoo- és g-flex-bemutatókkal, két élő koncerttel és színes programokkal várja a látogatókat.

Az egész napos rendezvénnyel párhuzamosan a Magyar Honvédség EUFOR 22 missziójának tagjai is lefutják az Oriflame futás távját Szarajevóban.

A X. Fuss a sérült gyermekekért! jótékonysági futóversenyt Weisz Fanni és Stein Éva, az Oriflame Hungary Kft. ügyvezető igazgatója indítják majd útjára.

A programokról bővebben a www.gyulafelmaraton.hu és  www.serultgyermekekert.hu weboldalakon lehet olvasni.

 

Forrás: Gyulai Hírlap

További programok »

Sport

A BRSE játékosai vízi edzéseken is készülnek az új idényre

A Swietelsky-Békéscsabai Röplabda SE felnőtt csapatának játékosai pénteken délelőtt rendhagyó módon, az Árpád Gyógy- és Strandfürdő medencéjében edzettek. A tervek szerint a röplabdások heti két alkalommal látogatnak el a fürdőbe a felkészülés ideje alatt, ahol Kovalcsikné Czifrák Tímea gyógytornász vezényletével dolgoznak majd.
13:39
FEL