Tíz békési diák végzett dobogós helyen a Szakma Kiváló Tanulója versenyen

2023. április 27. 17:24 | behir.hu

Tizenegy Békés vármegyei döntősből tíz dobogós helyen végzett a Szakma Kiváló Tanulója versenyen.

A Kulturális és Innovációs Minisztérium által támogatott megmérettetés 15 ezer látogató előtt zajlott a Szakma Sztár Fesztivál részeként Budapesten, a Hungexpo Vásárközpontban – hívja fel a figyelmet a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara XVI. alkalommal, április 24 és 26 között szervezte meg a rendezvényt, amelynek fő célja a szakképzés, ezen belül a szakmaválasztás népszerűsítése és bemutatása, illetve az, hogy támogassa a pályaválasztás előtt álló fiatalokat, utat mutasson a felnövekvő generáció számára, valamint elősegítse a szakképzésben kiemelkedő tehetségek jövőbeni gondozását.

A versenyre közel 500 diák utazását segítette elő, szervezte meg a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.

További programok »

Itthon

Együk színesre az agyunkat, testünket és a lelkünket – színek a tányéron

A mentális és fizikai egészségre mindig vigyázni kell. Nem is gondolnánk, mennyi mindenre van hatással az, amit elfogyasztunk. Kicsi gyerekként, amikor az emberről a szülei féltőn gondoskodnak és ráripakodnak egy kevésbé kedvelt étel elfogyasztásánál azzal, hogy "nem azért esszük, mert finom, hanem azért, mert jó!", szenvedésnek élhetjük meg a színes étrendet. Fiatal felnőttként az ember rájön, nagy érték volt ez a gondoskodás.
15:11
FEL