Tervezze meg előre az utazását – A Volánbusz közzétette az ünnepi menetrendet

2020. december 23. 13:07 | Hidvégi Dávid

Az év végi ünnepek és a téli tanítási szünet idején az autóbuszok a megszokottól eltérően közlekednek – adta hírül a Volánbusz Zrt.

Szenteste, karácsony, szilveszter és az újév napján több járat nem közlekedik. Szenteste szabadnap, míg a karácsony két napján munkaszüneti menetrend szerint közlekednek a buszok. A december 24-ei megyei változásokat az ide kattintva éri el.

December 31-e az év és egyben hét utolsó munkanapja, tanítási szünet, így egyes tanév tartama alatt a hét utolsó munkanapjára meghirdetett járatok nem közlekednek. Január 1-jén munkaszüneti menetrend szerint közlekednek a járatok. A részeletes táblázatot a 2020. december 18. és 2021. január 5. között terjedő időszakra ITT találja meg.

Békéscsabán, Gyulán és Orosházán 2021. január 4-ig a karácsonyi, szilveszteri és az újévi ünnepek, valamint a téli szünet körüli napokon az autóbuszjáratok a megszokottól eltérően közlekednek. December 24-én este már egyik városban sem járnak a buszok. A december 24-ei helyi menetred változásokat a települések nevére kattintva érheti el!

A társaság azt ajánlja, hogy az utazását a menetrendek.hu oldalon tervezze meg, ahol a rendszer a legfrissebb Volánbusz és MÁV menetrendekkel dolgozik.

Gyula

Ablaktárlat a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont télikertjében

"Egyenesen a raktárból" címmel állítanak ki műtárgyakat a gyulai Erkel Ferenc Múzeum gyűjteményéből a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont télikertjében. A ritkán vagy eddig még sosem látott alkotásokat ablaktárlat formájában láthatják az érdeklődők.
2021. február 26. 16:16
FEL