Terhes élettársát verte meg a nyílt utcán a gyulai férfi

2023. március 20. 17:15 | behir.hu

Garázdaság vétsége és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat a Gyulai Járási Ügyészség és vádiratában elzárás büntetés kiszabására tett indítványt egy 37 éves büntetett előéletű gyulai férfival szemben, aki a terhes élettársát bántalmazta. 

A terhelt és a sértett nő korábban 4 évig voltak élettársak, egészen 2022 júniusáig. A sértett 2022. július 07-én, a késő esti órákban Elekről Gyulára utazott a szüleihez, és az utcán véletlenül összetalálkozott volt élettársával, aki felhívta a lakására a sértettet, hogy beszéljenek a születendő közös gyermekükről, valamint kért a sértettől 5.000.-Ft-ot is kölcsönbe. A sértett nem akart pénzt kölcsönadni a vádlottnak, és nézeteltérésük alakult ki a gyermekkel kapcsolatban is, ezért összevesztek egymással.

A terhelt a sértett kérésére taxit hívott a részére,  majd miközben a nő az utcán a taxira várt, a férfi egy alkalommal pofon vágta, egy alkalommal ököllel arcon ütötte, miközben nyomdafestéket nem tűrő módon szidalmazta, majd több alkalommal a terhes állapotban lévő sértettet ököllel a hasán és a combján is megütötte. Ekkor a hívott taxi a helyszínre érkezett, de amikor a taxis észlelte a történteket, megállás nélkül továbbhajtott. A terhelt ezt követően ismét pénzt kért kölcsön a sértettől, aki azt mondta neki, hogy a házban, az emeleten a párna alatt van pénz. Ekkor a férfi távozott a helyszínről, a sértett pedig egy nyilvános telefonfülkéből segítséget hívott.

Forrás: Békés Vármegyei Főügyészség

További programok »

Itthon

FEL