Terefere a Művész Kávéházban

2016. szeptember 27. 15:30 | Horváth Szabolcs

Terefere a Művész Kávéházban címmel új programsorozatot indít a Békéscsabai Jókai Színház. Minden pénteken 17 órától egy-egy művésszel találkozhat, beszélgethet, fotózkodhat, tereferélhet bárki, aki betér a Jókai Színház Művész Kávéházába egy kávéra, teára, süteményre.

Az első alkalomra 2016. szeptember 30-án, pénteken 17 órától kerül sor, amikor a nagy sikerrel futó Macskajáték című előadás főszereplőivel Fodor Zsókával és a Jászai-díjas Felkai Eszterrel tölthetnek el egy kötetlen, önfeledt órácskát.

Felkai Eszter kilenc év után, Orbánné szerepében lépett újra színpadra. A Jászai-díjas színművésznő neve és játéka hosszú évtizedek alatt egybeforrt a Békéscsabai Jókai Színházzal, a pályán töltött ötven év alatt több, mint kétszáz szerepet tudhat maga mögött.

Fodor Zsóka a Barátok közt sorozattal, Magdi anyusként vált országosan ismertté. Hosszú évek óta játszik a Jókai Színházban, emlékezeteset alakított Az öreg hölgy látogatása, a Csárdáskirálynő és a Zserbótangó című darabokban, most pedig a Macskajáték című Örkény-klasszikusban, a Jászai-díjas Felkai Eszterrel közösen hozzák a teltházas előadásokat.

A programsorozat folytatásaként október folyamán találkozhatnak Vadász Gábor színművésszel, Csiszár Imre Jászai-díjas, Érdemes és Kiváló Művész rendezővel, valamint a Liszt Ferenc-díjas Vikidál Gyulával.

FEL