Teljes gőzzel üzemel a CsabaPark minden attrakciója

2024. május 16. 08:26 | Bere Mátyás

A CsabaPark a város egyik, ha nem a legnépszerűbb közösségi tere. A fitneszpark, a futópálya, és a kalandpark sok eleme várja tárt karokkal az érdeklődőket. A közeljövőben kibővítik majd a kutyafuttatót, valamint a CsabaPark Étterem is ráncfelvarrást kap.

A sportolók, legfőképp a futni vágyók egész évben használják a park futópályáját, a nyáron viszont a családoké, gyerekeké a főszerep, akik elfoglalják helyüket a kalandpark játékainak mindegyikén.

 

Galéria

 

Erről dr. Zelenyánszki Miklós, a Békéscsabai Városfejlesztési Beruházó és Szolgáltató Nonprofit Kft. cégvezetője a CsabaPark képviseletében elmondta, hogy a márciustól április közepéig tartó csökkentett üzemű nyitvatartás alatt is emberek sokasága vette igénybe a park dombján található attrakciókat. A cégvezető kiemelte, hogy a hófánk-pálya volt a legnépszerűbb.

A park vezetősége tervezi, hogy igény esetén a hétvégi, 14.00-tól 18.00-ig tartó nyitvatartást kibővítik 19.00 vagy akár 20.00 óráig. Olyan csoportok, iskolák foglalásait is várják, amelyek közösen szeretnének a parkban kikapcsolódni, akár hétköznap is.

A Békéscsabai Városfejlesztési Kft. ügyvezető-helyettese Vass Csaba kiemelte, hogy a TOP Plusz forrásból bővítik a park kutyafuttató részét.

– Lakossági igényként merült fel, hogy a kisebb testű kutyáknak is legyen kutyafuttatójuk, ezért bővítjük a futtatót, és nekik alkalmas tréningeszközöket is teszünk ki – mondta az ügyvezető-helyettes.

Emellett a CsabaPark Étterem fejlesztésére is tervben van, ez a ráncfelvarrás a konyhai és az étkezői részt is érinti. A szakember kiemelte, hogy a CsabaParkban mindig sokan vannak, magas a látogatószám, ehhez a park dolgozóinak, a szolgáltatást nyújtóknak, üzemeltetzőknek és karbantartóknak a munkája elengedhetetlen, ezért hatalmas köszönet jár nekik.

További programok »

FEL