Tanja Matic marad Békéscsabán!

A Linamar- Békéscsabai Röplabda SE menedzsmentje hetek óta dolgozik a következő idény csapatának kialakításán.

A Linamar- Békéscsabai Röplabda SE menedzsmentje hetek óta dolgozik a következő idény csapatának kialakításán. Nem egyszerű a klub helyzete, hiszen a sikeres nemzetközi szereplés hatására megnövekedett az érdeklődés a csapat játékosai iránt, így az egyesületnek sokszor jóval tehetősebb külföldi együttesek ajánlatát kell ellensúlyozni, stabilitással és megfelelő, előremutató szakmai koncepcióval. 

Baran Ádám a BRSE elnöke örömmel számolt be róla, hogy a tárgyalások egy része eredményre vezetett, így mától péntekig minden nap bemutat a klub egy-egy olyan játékost, aki a 2016/2017-es idényben is a csapatot erősíti.

A sort Tanja Matic kezdi, aki bár első évét tölti Békéscsabán, szerénységével, alázatával és ponterős játékával pillanatok alatt kivívta a szurkolók szeretetét.

A szerb ütő a következő idény végéig szóló szerződést írt alá.

"Remekül érzem magam Békéscsabán, nagyszerű egyesülethez kerültem. Rendezettek a viszonyok, tetszik az a jövőkép, amit a klubvezetés felvázolt, továbbra komoly célokért küzdünk majd. Szeretnék részese lenni ennek a projektnek és sok győzelemmel megörvendeztetni szurkolóinkat." – mondta Tanja Matic.

Megosztás: