Tálas és Szpin is hosszabbított

A feladó megfelelő külföldi ajánlat esetén még távozhat.

Eredményre vezettek a tárgyalások a Békéscsabai Röplabda SE és Tálas Zsuzsanna között, így a válogatott kezdő feladója is a gárdát erősíti a következő szezonban.

A játékos elmondta, hogy több dolgot is kellett mérlegelni, így egyáltalán nem volt egyszerű a döntés.

– Remek szakmai munka folyik Békéscsabán és a klubnál is kiváló feltételek és komoly célok vannak. Nem titok, hogy szeretnék majd külföldre igazolni, de nem mindenáron – fogalmazott a válogatott feladó.

A szerződés egyik pontja tartalmazza azt a kitételt, hogy amennyiben a játékosnak 2016. április 30-ig megfelelő külföldi ajánlata lesz, akkor a klub nem gördít akadályt a távozás elé.

A magyar bajnoki címvédő és kupagyőztes iránt Szpin Renáta is elkötelezte magát a következő idényre. Ennek megfelelően a válogatott bő keretébe behívott liberót a következő idényben is a BRSE mezében láthatják a szurkolók.

Az egyesület büszke arra, hogy egy olyan saját nevelésű játékossal folytatja az együttműködést, aki itt tanulta meg a sportág alapjait, és akinek fejlődése, teljesítménye, valamint a munkához való hozzáállása példaként szolgálhat a jövő generációja számára.

Forrás: BRSE

Megosztás:

Címke: , ,