Szünidei játszóház várt az iskolás gyerekekre a Munkácsy Emlékházban

2019. október 31. 08:41 | Szilágyi Viktória

A foglalkozás az utolsó programeleme volt a Múzeumok Őszi Fesztiváljának, amelyet a Csabagyöngye Kulturális Központ szervezett. A gyerekek interaktív bábelőadásba kapcsolódhattak be, valamint művészeti foglalkozáson vehettek részt.

A Munkácsy Emlékház minden évben csatlakozik a Múzeumok Őszi Fesztiválja országos rendezvénysorozathoz. Az idei évben őszi szünidei játszóházat szerveztek óvodás és általános iskolás gyerekeknek. A szervezők játékos módon vonták be az óvodásokat az interaktív bábelőadásba. Ezt követően művészeti játszóházzal folytatódott a program, a kicsik rajzoltak és festettek.

A Munkácsy Emlékház meghívására a Becsey utcai óvodások egy csoportja is részt vett a játszóházi foglalkozásokon. Az óvodapedagógusok örömmel fogadták a meghívást, hiszen a gyerekek érdeklődve kapcsolódtak be a programba.

- Nagyon jó partneri kapcsolatot ápolunk a kulturális intézményekkel Békéscsabán. Az óvodánk jó fekvése miatt minden közel van, ezért nem jelentett gondot, hogy az őszi szünetben egy ilyen rendezvényre ellátogassunk - fogalmazott Botyánszky Bence óvodapedagógus.

 

További programok »

FEL