Szombat este a gyulai Hídfőben mutatja be Moha új projektjét, a Z Moss Smith-t

2024. június 19. 12:56 | Such Tamás

Az Empty Story mellett a második, ezúttal a szóló vonalával lép a deszkákra szombaton 20 órakor, a gyulai Hídfőben Kovács Moha Zsolt. A csabai zenész 2018 óta készíti elő a saját projektjét, és most végre úgy érezte, itt az ideje, hogy bemutassa, ami a fiókban maradt. A koncertre két legjobb jóbarátja is el- és lekíséri.

– Ha korábban bárki felkért egy koprodukcióra, mindig is úgy álltam a muzsikáláshoz, mintha a sajátom lenne, teljes mellszélességgel segítettem – meséli Moha, az Empty Story és a Z Moss Smith frontembere (Zsolt Moha Kovács). Most azonban eljött az idő, és én kértem fel két barátomat: John Zedet (Háló Zsolt… khmmm… valahonnan ismerős) és Mészáros Leventét (Abigél, Nihil zenekarok), hogy csináljunk valami izgalmasat. 

 

 

Hozzáfűzi, a dark pop stílusú dalait kizárólag angolul énekli, azonfelül a házi gyártásain kívül lesz három feldolgozás – Cure, Sisters of Mercy, Joy Division –, továbbá a kilencvenes évek feelingjét megidézve, elhangzik három Voyage-tétel is.

És íme a Z Moss Smith legújabb tétele, az Another Man.

 

 

A belépés ingyenes!

Ezek is érdekelhetik

További programok »

Gyula

A málenkij robotra elhurcoltakra emlékeztek Gyulán

Szentmisével és koszorúzással emlékeztek a málenkij robotra elhurcoltakra és az onnan hazatértekre Gyulán. A városból 1945 januárjában több mint ötszáz német nemzetiségű polgárt deportáltak a Szovjetunióba, ahol kényszermunkát végeztek.
2024. július 14. 11:23
FEL