Szenzációs új Skodát mutattak be

2016. szeptember 7. 06:54 | Zsíros András

Kitettek magukért a bemutató felelősei
A nagyon hatásos, a filmet, a zenét és a tánckoreográfiát egyaránt magába foglaló produkció nem csupán az eseményen jelenlévő mintegy 800 vendéget hozta lázba, hanem azokat az ezreket is, akik a világpremiert élő közvetítésben követték.

A 4,7 éteres hosszú, hétüléses és a saját osztályában a legnagyobb csomagtérrel rendelkező Skoda KODIAQ a cseh autógyár első nagy szabadidő autója (SUV). A Skoda legújabb modellje, amelyik 2017 elején kerül forgalomba, felvonultatja a márka minden erejét: nagyon jellegzetes formavilág, egyedülállóan nagy tér, gyakorlatiasan intelligens tulajdonságok, és innovatív technológiák, amelyeket általában csak a prémium kategória csúcsán elhelyezkedő autókban szoktak kínálni. A Skoda KODIAQ jelenti a márka átfogó szabadidő autós offenzívájának kezdetét.

Korábban már beharangozák
Szeptemberben ünnepli majd világpremierjét a ŠKODA KODIAQ, amely az erőteljes formaterv és a nagyvonalú térkínálat igencsak meggyőző kombinációjával egyértelmű és erőteljes kinyilatkoztatásként lép porondra. Az újdonság külsejét éles vonalak és hangsúlyos háromdimenziós formák jellemzik. Mindezek összetéveszthetetlen megjelenést kölcsönöznek a ŠKODA új szabadidő-autójának. Letisztult vonalvezetéssel találkozunk az utastérben is, amely az elegáns megjelenés mellett a nagyvonalú térkínálatot mutatja fel meggyőző érvként.

Forrás: tozsdeforum.hu

FEL