Szentesi a kenyérünnep szépe

2016. augusztus 21. 12:24 | Fekete Kata

Strand, kánikula, hatalmas tömeg és egy igazi rendezvényforgatag fogadta a XIII. Kenyérünnepen a Kenyérünnep Szépe 2016 mezőnyét. A 10 döntős lány kora délutáni kezdettel vette át az uralmat a nagyszínpad felett és kápráztatta el a közönséget egy közel két órás programmal.

 

A tegnapi napon népes közönség előtt választották ki Gyopárosfürdő legszebb lányát, gazdára talált a Kenyérünnep Szépe 2016 cím, melynek keretein belül Csordás Ákos és a Kelemen Kabátban koncertje is hozzájárult a sikerhez.

Az idei királynő Sipos Zsaklin (18) Szentesről, a két udvarhölgye pedig a békéscsabai Baka Benedetta (24) és a budapesti Kerezsi Virág Ágnes (22) lettek. Az első három helyezett az egyik különdíjassal együtt továbbjutott a Békés Megye Szépe 2016 döntőjébe, ahol megvívhatnak a “Miss Alpok Adria Békés MEgye Szépe 2016” címért Szarvason a Víziszínház színpadán. Hatalmas "ajándékzuhatag” indult útjára a díjátadó alkalmával, hiszen az első három helyezett mindegyike gazdagabb lett egy belföldi wellness-hétvégével, továbbá ruhaajándékokkal, szépészeti csomagokkal és számtalan meglepetéssel térhettek haza.

A hölgyek megmérettették maguk utcai viselet, fürdőruha és estélyi ruha öltözetben, továbbá csillogtatniuk kellett tánctudásuk és kommunikációs képességük is a népes szakmai és szponzori zsűri előtt.

Az esemény napján zárult le a Facebook szavazás is, melynek keretein belül közel 15.000 lájk érkezett a döntősökre: az első helyen Kerezsi Virág Ágnes végzett, aki egy Hotel Corvus Aqua wellness-hétvégével lett gazdagabb, a szakmai zsűri pedig a képek alapján legfotogénebbnek  Halász Viktóriát(19) Sándorfalváról választotta, akiről az év végén Lung András profi fotós fővárosi stúdióban történő fotózás keretein belül fog képeket készíteni.

A győztes lány Szentesről származik, társaival együtt jó eséllyel indul szeptemberben a "Békés Megye Szépe" címért, majd ha ott is kiválóan szerepel, akkor automatikusan továbbjut a Miss Alpok Adria országos döntőjébe, ahol szintén kvalifikálhatja magát a nemzetközi versenyre.

Kiss László

FEL