Szenior úszók csatáznak a Gyulai Várfürdőben

2022. augusztus 12. 11:19 | behir

Ötvenkettedik alkalommal rendezi meg a Dr. Regele Károly Szenior Úszóklub augusztus 12. és 14. között a Dr. Regele Károly Emlékversenyt a Gyulai Várfürdő versenyuszodájában.

A háromnapos verseny résztvevői ezúttal is egyéniben és váltóban mérik össze erejüket. A hagyományos versenyszámok mellett idén sem maradnak el a látványos párharcokat ígérő betétszámok. A látogatók izgalmas futamokat láthatnak majd például a családi váltóban vagy az nagyszülő-szülő-gyerek futamban is.

A verseny egyik legkiemelkedőbb része ezúttal is a dr. Regele Károly-emlékúszás lesz, a 200 méteres férfi és női vegyesúszás vándorserlegét a rajthoz állók legidősebb korcsoportjának győztese nyeri el.

A versenyt a pillepárbaj zárja majd le, a kétfős váltók kétszer ötvenméteres futamok során úsznak egymás ellen. 

A nemzetközi úszótorna augusztus 12-én 13 órakor indul útjára.

Forrás: Gyulai Hírlap

További programok »

Úszás

Szegeden már a nyári bajnokságok jegyében úsztak a csabaiak

Minden korosztálynak, a felnőttől a legkisebbekig írtak ki versenyszámokat a napokban lezajlott Naturex Kupa úszóversenyen. A Szegedi Tiszavirág Sportuszodában megrendezett kétnapos eseményre 26 klub – köztük kilenc határokon túli – adta le nevezését, összesen kicsi híján háromszáz versenyző lépett rajtkőre, kereken 1200 startot jegyezve.
2023. március 21. 16:41
FEL