Szemtanúkat keres a rendőrség

2021. augusztus 4. 10:07 | behir

Az Elek és Lőkösháza közötti úton lévő vasúti átjáróban egy jármű letörte a félsorompó csapórúdját. A rendőrség keresi a járművet és annak vezetőjét.

Az Elek és Lőkösháza közötti 4444. számú út 17. kilométerszelvényében lévő vasúti átjáróban 2021. augusztus 2-án 21 óra körül egy jármű letörte a félsorompó csapórúdját. A történtek idején ezen az úton közlekedett Elek felé egy újabb típusú, piros színű, a pótkocsiján bálákat szállító mezőgazdasági vontató – olvasható a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság felhívásában.

A rendőrség a történtek tisztázása érdekében kéri a vontató vezetőjét, hogy jelentkezzen a Gyulai Rendőrkapitányságon.

Várják azok bejelentését is, akik a fentiekben megjelölt időben az Elek és Gyula közötti úton közlekedtek, vagy szemtanúi voltak a történteknek.

A Gyulai Rendőrkapitányság címe és telefonszáma: Gyula, Béke sugárút 51., 66/ 361-644. Emellett a 112-es segélyhívón, valamint a „Telefontanú” +36/80/555-111-es telefonszámán is lehet bejelentést tenni.

A segélyhívó és a „Telefontanú” díjmentesen hívható a nap 24 órájában, az utóbbi elérhetőségen akár név nélkül is lehet bejelentést tenni.

A rendőrség köszöni a történtek tisztázásához nyújtott segítséget!

További programok »

FEL