Személyautó égett Újkígyóson

2020. szeptember 24. 14:58 | behir

Több tűzesethez is riasztották a katasztrófavédelmet a napokban.

Személyautó gyulladt ki Újkígyóson a Fő utcán egy családi ház udvarán, kedden a délutáni órákban - írja a katasztrófavédelem. A tűzesethez vonuló békéscsabai hivatásos tűzoltóság egysége gyors sugárral és kéziszerszámokkal eloltotta a tüzet. Az égő autóról a tűz a szomszédos járművekre és épületekre nem terjedt át, személyi sérülés nem történt. 

Ugyancsak kedden mosógép gyulladt ki Békéscsabán az Arany János utcában. A tűzesethez kiérkező helyi hivatásos tűzoltóság egysége a tüzet előreszerelt sugárral gyorsan eloltotta, a tűz szomszédos helyiségekre így nem terjedt át. Az eset kapcsán senki nem sérült meg. 

Kedden további öt estben vonultak terület tűzhöz Békés megye tűzoltói. Száraz avar, gaz égett: Sarkad, Kétegyháza, Szeghalom és Békéssámson térségben valamint Békéscsabán az Erzsébet lakóparkkal szemben. Az esetekhez vonuló sarkadi önkéntes a tótkomlósi önkormányzati és a gyulai, csabai, szeghalmi hivatásos tűzoltóság egységei gyors sugárral és kéziszerszámokkal a területeket eloltották A tűzesetek kapcsán nem sérült meg senki.  

Galéria

További programok »

FEL