Szelfizés közben zuhant le egy nő a Margit hídról

Egy fiatal, budapesti nőt szállítottak kórházba a mentők a Margit-szigetről szerda reggel, miután balesetet szenvedett: szelfizés közben lezuhant a Margit hídról és a sziget futópályájára esett. A Zoom.hu értesülését a rendőrség is megerősítette, de nem indítanak eljárást a szerencsétlenül járt nő ellent.

Az esetet a rendőrség is megerősítette. “2017. július 26-án 5 óra 40 perckor érkezett bejelentés arról, hogy a Margitsziget, Margit hídra felvezető felhajtó korlátjáról egy budapesti nő leesett a futópályára” – írták a portál megkeresésére. Az esettel kapcsolatban a rendőrség nem indított eljárást.

Olaszországban tragédia történt a héten a szelfizés miatt. A nyomozás eddigi adatai szerint szintén szelfizés közben zuhant a vízbe az a 15 éves magyar lány, aki kedden fulladt a tengerbe Szardínia szigetének északi partvidékén, a Costa Paradiso partszakaszánál. A Corriere della Sera olasz lap rendőrségi forrásokra hivatkozva  az írta, hogy a lány a nagynénjével volt a sziklás parton és éppen magát fotózta, amikor egy hétméteres hullám a vízbe rántotta. Miután a lány testét helikopter segítségével kiemelték a tengerből, a mentők több mint fél óráig próbálkoztak az újraélesztésével, de nem tudták megmenteni.

 

Forrás: Zoom.hu

 

Megosztás:

Címke: , , ,