Szegedi Éva: Csalódott vagyok az eredmény miatt

2022. április 3. 22:43 | Papp Ádám Sándor

Szegedi Éva, a Megoldás Mozgalom országgyűlésiképviselő-jelöltje értékelte a választáson elért eredményét.

A vártnál jóval kevesebb szavazatot sikerült szerezni, nem vagyok elégedett a választással – fogalmazott hírportálunk kérdésére a Megoldás Mozgalom országgyűlésiképviselő-jelöltje.

Szegedi Éva Békés megye 1. számú választókerületében indulva jelenleg az 5. helyen áll a szavazatok számát tekintve. Mint mondta: nagyon csalódott az eredmény miatt, úgy gondolja, hogy az elmúlt hetekben rengeteg embert elért és több voksra számított.

– Megmondom őszintén, hogy legalább a harmadik helyre pályáztam. Tudtam, hogy a két nagy párttal nem is tudok csatába szállni, de a harmadik helyre számítottam azok után, amennyit dolgoztunk és jártuk Békéscsaba utcáit. Folyamatosan, minden nap felállítottuk a sátrunkat a városban, rengeteg embert elértünk – értékelt a Megoldás Mozgalom jelöltje.

További programok »

Választás 2022

Alföldi Károly: Több ponton okoz gondot a forgalom

Közlekedésbiztonsági témában tartott sajtótájékoztatót Békéscsabán, a Lencsési lakótelep egyik parkolójánál Herczeg Tamás országgyűlési képviselő és Alföldi Károly, a Fidesz-KDNP 4. számú választókörzetének képviselőjelöltje (az időközi választás június 26-án lesz Békéscsabának ebben a választókerületében).
2022. június 23. 17:00
FEL