Dr. Kovács József is átvette megbízólevelét

2022. április 20. 14:03 | Szabó Judit

Dr. Kovács József szerda délelőtt Gyulán, a városháza dísztermében ünnepélyes keretek között vehette át országgyűlési képviselői megbízólevelét. A politikus korábban három ciklusban dolgozott már képviselőként.

Békés megye 3. számú országgyűlési egyéni választókerületében összesen 44 757 fő adta le szavazatát az április 3-ai választáson. Ebben a választókerületben 7 jelölt mérettette meg magát, a szavazatok 55,7 százalékát dr. Kovács József a Fidesz KDNP jelöltje kapta. 

Az újraválasztott képviselő szerda délelőtt ünnepélyes keretek között vette át az országgyűlési képviselő megbízólevelét, amely ismét négy évre szól.

– Igaz, hogy négyszer nyertem, de az ötödik politikai indulásom volt, mert 1994-ben is próbálkoztam már. Összegezve a legutóbbi választást, elmondhatom, hogy az előző négy alkalomnak minden lényegét, eszenciáját magába foglalta – fejtette ki dr. Kovács József

Az országgyűlési képviselő megköszönte a sok befektetett munkát, hozzátette, hogy nagyon sok még teendő van még, de minden vonatkozásban jó az irány.

További programok »

FEL