Szarvasi betegeket is fogadnak az orosházi kardiológián

2021. február 17. 14:51 | behir.hu

A szarvasi szakrendelőben az elmúlt években dr. Kisházi Julianna látta el a kardiológiai szakrendelést. A főorvos azonban 2021. február 15-től főállásban visszatért az orosházi Dr. László Elek Kórház kardiológiájára, ezzel egyidőben pedig megszüntette rendelését Szarvason.

A kardiológiai vizsgálatra váró szarvasi betegek ellátását az alábbiak szerint végzi az orosházi kórház.

  • A vizsgálatok előtt minden esetben szükséges a 06 68 411-166-os telefonszámon a 424-es melléken a bejelentkezés vagy az időpontkérés.
  • A 2021. február 15-26-a között a szarvasi kardiológiai szakrendelésre időpontot kapott betegeket dr. Kisházi Julianna 2021. február 15-től két héten belül, az eredeti időpontban soron kívül fogadja Orosházán, a Dr. László Elek Kórházban.
  • Azok a szarvasi betegek, akik 2021. március 1-je utánra kaptak időpontot, a fenti telefonszámon érdeklődhetnek, pontosan mikorra tudják őket besorolni vizsgálatra.
  • Akik nem rendelkeznek időponttal, szintén a fenti telefonszámon kérhetek előjegyzést a vizsgálatokra.

 

A kórház szakrendeléseiről és az előjegyzési telefonszámokról a linkre kattintva lehet tájékozódni.

 

Forrás: Dr. László Elek Kórház

Itthon

Ismét jelentősen lehűl az idő a jövő héten

Ismét jelentősen, egy nap alatt mintegy 10 fokos lehűlés várható a jövő héten. A hét nagy részén borús, esős idő lesz jellemző, nem csak eső, néhol havazás is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
18:14
FEL