Szarvas Péterrel és Herczeg Tamással egyeztetett Lázár János Békéscsabán

2022. szeptember 15. 17:55 | behir.hu

Mint arról Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere és Herczeg Tamás országgyűlési képviselő beszámolt, ma a békéscsabai városházán járt Lázár János építési és beruházási miniszter.

– Az előttünk álló időszakban kiemelt jelentőségű, hogy a városvezetőkkel együttműködésben folytassuk a fejlesztéseket. Nekünk a magyar érdekek képviselete az első! – jegyezte meg Lázár János.
 
Az irodámban értékeltük a Modern Városok Program keretében eddig végrehajtott fejlesztéseket, valamint szóba kerültek a még hiányzó fejlesztési elemek is. Miniszter úr kiemelte, és erre büszkék lehetünk, hogy az energetikai fejlesztések terén Békéscsaba élenjáró megoldásokat alakított ki, amelyek az elkövetkezendő időszakban jól tudnak majd hasznosulni – tájékoztatott hivatalos közösségi oldalán Szarvas Péter polgármester.
 
Az egész Európának egyre nehezebb körülményeket okozó energiaválság miatt kiemelten fontosak a városi energetikai beruházásai, és a munkahelyteremtés, a gazdasági fejlődés szempontjából az iparterületek fejlesztése is. Mindkét területen továbbra is számíthatunk a kormány támogatására fogalmazott Herczeg Tamás. 
 

     Hanó Miklós alpolgármester és Lázár János építési és beruházási miniszter a városházán (fotó: Lázár János facebook oldala)

 

További programok »

FEL