Szarvas Péter: Az eddigi adatok bizakodásra adnak okot

2019. október 13. 21:55 | behir

A Nemzeti Választási Iroda adatai alapján, 62 százalékos feldolgozottságnál továbbra is a Hajrá Békéscsaba Egyesület polgármesterjelöltje vezet.

A legújabb információk szerint továbbra is Szarvas Péter, a Hajrá Békéscsaba Egyesület jelöltje vezet, aki a feldolgozott szavazatok 79 százalékát gyűjtötte be. 

Szarvas Péter a behir.hu-nak elmondta: az adatok részleges feldolgozottsága bizakodásra ad okot számára, valamint a Hajrá Békésscaba Egyesület képviselőjelöltjei közül is sokan jól állnak. Mint mondta, habár a végleges eredményeket még nem tudják, de egyre jobb a hangulat az egyesületnél. 

– Öt évvel ezelőtt sokak számára váratlan volt, hogy elindultam függetlenként a polgármesteri címért. Örülök és nagy-nagy köszönettel tartozom a város lakóinak, hogy polgármester lehettem, természetesen szeretném folytatni a munkát. Két fontos célkitűzés áll előttem: az egyik, hogy a városfejlesztés kérdéseiben ugyanilyen ütemesen haladjunk előre, ahogy ezt tettük eddig. A másik fontos ügy, hogy a város rendezettsége gondos és szorgalmas munkával javuljon, ebben szeretném majd a képviselőtársak együttműködését kérni – fogalmazott a polgármesterjelölt.

 

 

 

További programok »

Itthon

Területi adományosztási referensek segítik a nehéz sorsú családokat

A Megújuló Békés Megyéért Egyesület 2020 óta Segítő jobb civilektől civileknek néven egy civil összefogás útján igyekszik enyhíteni a COVID-19 járvány okozta társadalmi és gazdasági veszteségeket, a nehéz sorsú családok helyzetének könnyítésével. Cikkünkben Matuz Ádám Krisztián az egyesület elnöke számolt be arról, hogy két embert neveztek ki területi adományosztási referensnek.
2021. július 28. 19:04
FEL