Szabó Szebasztiántól tanulhattak a Békés vármegyei úszók

2023. október 20. 11:07 | behir.hu

A Magyar Úszó Szövetség Délalföldi Régiójának utánpótlás-válogatott kerete Szegeden a Tiszavirág Sportuszodában edzett október 18-án.

A Jövő Bajnokai elnevezésű foglalkozáson a győriek mestere, Petrov Iván vezényelt le egy sprintes edzést, a „bemutatót” pedig egyik tanítványa, a világbajnoki bronzérmes, Európa-bajnok, világcsúcstartó kiválóság Szabó Szebasztián közreműködésével követhették a fiatalok. A foglalkozás témája a gyorsaságfejlesztés volt. A hasznos, jó hangulatú úszóedzésen a változatos technikai elemekkel tűzdelt gyakorlatokat nagy kíváncsisággal követték az utánpótlásunk legjobbjai. 

Az összejövetelen a Békéscsabai Előre Úszó Klubból Nagy-Benedek Izabell, Perza Berta és ifjabb Petróczki Zsombor vett részt, a Gyulai Várfürdő Klubjából pedig a 12 esztendős Kállai Hanna és Abrudán Gábor volt a meghívott. 

A találkozó után a fiatalabb korosztálynak régiós edzőtábor vette kezdetét, amelyen a 2010-2011-es születésű kerettagok négynapos edzőtábor keretében fejleszthetik tovább tudásukat.

Forrás: Békéscsabai Előre Úszó Klub

További programok »

FEL