Súlyosan sérült a motoros, aki autóval ütközött a 44-es főúton

2019. augusztus 21. 09:23 | behir

Gyula mellett is volt baleset, ott könnyű sérüléssel úszta meg a sofőr és utasa.

Egy személygépkocsi összeütközött egy motorkerékpárral közlekedő férfival Békéscsaba külterületén, 12 óra 45 perc körül. A mentők a férfit súlyos sérüléssel vitték kórházba. Gyula külterületén, 19 óra 15 perc körül egy személygépkocsi letért az útról és árokba csúszott. A balesetben a jármű vezetője és utasa is könnyű sérülést szenvedett.

 

Baleset Gyula külterületén 2019.08.20.-án. Fotó: police.hu

Baleset Gyula külterületén 2019.08.20.-án. Fotó: police.hu

 

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök szintén ezen a napon 8 óra 45 perc körül, Békéscsabán, a Lencsési úton. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett, ezért a rendőrjárőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját. A rendőrök elvették a békéscsabai férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.
 
 

További programok »

Gyula

December közepéig tart az ORFK idei Látni és látszani kampánya

Az Országos Balesetmegelőzési Bizottság idén is elindította a Látni és látszani elnevezésű közlekedésbiztonsági kampányát, amelyben a Békés Megyei Balesetmegelőzési Bizottság is részt vesz. A kampány célja, hogy felhívják a járművezetők figyelmét arra, hogy mennyire fontos az éles látás és a láthatóság.
15:18
FEL