Súlyos sérülést szenvedett a motoros

2016. május 2. 07:40 | Fekete Kata

Súlyos testi sértés miatt intézkedtek a rendőrök és garázdaság történt vasárnap.   Közúti köz

Közúti közlekedési baleset Békésszentandrás és Mezőberény külterületén, szabálysértési őrizet garázdaság miatt, körözések alapján történt intézkedések Békéscsabán és Gyulán.

Két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békésszentandrás külterületén közlekedő személygépkocsi 13 óra 48 perckor összeütközött egy motorkerékpárossal. A motort vezető férfi elesett és könnyű sérülést szenvedett. Mezőberény külterületén haladó kerékpáros 16 óra körüli időben elesett és súlyos sérülést szenvedett. A balesetek körülményeit az illetékes rendőrkapitányságok vizsgálják.

Egy békéscsabai férfi az elfogása előtt megjelent a volt felesége békéscsabai lakhelyén, akit az utcán hangosan szidalmazott, majd átmászott a ház kerítésén. A Békéscsabai Rendőrkapitányság vasárnap garázdaság szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési őrizetbe vette M. Károlyt. A 45 éves férfi a kiérkező rendőrök felszólítására sem hagyta abba az ordibálást, ezért előállították és 3 napon belül bíróság elé állíthatják.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei vasárnap elfogtak egy 26 éves férfit, aki ellen a Gyulai Járásbíróság sikkasztás bűntett miatt folyamatban lévő eljárás során adott ki elfogatóparancsot. D. Gyulát előállították a rendőrkapitányságra és őrizetbe vették.

Súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság körözése alapján fogtak el egy 26 éves gyulai férfit. M. Mártont előállították, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a Gyulai Rendőrkapitányság járőrei május 1-jén.

Forrás: Police.hu

FEL