Verekedés, lopás, baleset a hétvége bűnügyi mérlegén

2023. április 17. 12:16 | behir.hu

Gyulán és Szarvason is Papp Lacinak képzelték magukat helyi férfiak.

Tótkomlós külterületén, 2023. április 14-én 16 óra 15 perc körül fának ütközött egy személygépkocsi. A jármű vezetője valószínűleg nem az út vonalvezetésének megfelelő sebességgel hajtott, ezért nem tudta úton tartani az autót. A férfi könnyű sérülést szenvedett.

Szarvason, egy rendezvényen 2023. április 15-én 17 óra 30 perc körül egy férfi megütött egy másikat. Egy harmadik vendég a megütött férfi védelmére kelt és összeverekedett a támadóval. A konfliktusban az elsőként megütött férfi sérült meg, az elsődleges információk alapján a sérülése nem súlyos. A Szarvasi Rendőrkapitányság garázdaság miatt nyomozást rendelt el.

Gyulán, a Nuszbek utcában, 2023. április 15-én, 17 óra 45 perc körül egy korábbi nézeteltérés miatt szóváltásba keveredett egymással két férfi, majd a vita közben kölcsönösen megütötték egymást, egyikük könnyebb sérüléseket szenvedett. A Gyulai Rendőrkapitányság garázdaság vétség miatt indított büntetőeljárást és vizsgálja a konfliktus körülményeit.

Lopni próbált egy házból két férfi 2023. április 16-án este Békésen. Az épület villanyóraszekrényéből akartak rézvezetékeket kivágni, de tetten érték őket. A rendőrök mindkét férfit előállították és büntetőeljárást indítottak ellenük.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban és járművezetés eltiltás hatálya alatt bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított egy békési férfi ellen. A 27 éves fiatalember 2023. április 16-án személygépkocsit vezetett, és amikor a rendőrök igazoltatták, a szonda alkoholfogyasztást jelzett nála. Erre már korábban is volt példa, a rendőrség az akkor indult eljárás jogerős befejezéséig el is tiltotta őt a járművezetéstől.

Forrás: police.hu

További programok »

Itthon

Autómentes világnap: A Kölcsey utcai ovisok is rollerre és bringára pattantak

Ha nem is világszinten, de békéscsabai viszonylatban erőteljesen felhívta a figyelmet néhány intézmény az autómentes világnap jelentőségére. Ezen a napon többek között a Kölcsey utcai ovisok is bringán, rolleren kerülték meg többször az intézményt. A kisebbek, nagyobbak és az őket kísérő rendőrök, valamint óvodapedagógusok jó időben tölthették meg jó kedvvel és zsivajjal az utcákat.
2023. szeptember 22. 15:47
FEL