Sportrajongók figyelem - Röplabda Magyar Kupa élőben a Csaba Rádióban

2016. február 11. 12:47 | behir.hu

Az elmúlt két esztendőben röplabda magyar bajnokságot nyert a BRSE (Békéscsabai Röplabda Egyesület) a 2015/2016-os bajnoki évadban is remekül menetel, egyenlőre veretlenül áll a tabella élén.

A bajnoki pontvadászattal párhuzamosan viszont még egy másik küzdelem is zajlik, nevezetesen a Magyar Kupáért folytatódott harc. A viharsarki lányok még ebben a rendszerben sem találtak legyőzőre, a január 19-i elődöntő második mérkőzésén, hazai közönség előtt a Jászberény együttesét búcsúztatták, és jutottak fennállásuk során először a Magyar Kupa döntőjébe!

Újabb történelmi tettet hajthatnak végre tehát idén is a lányok, miután a Magyar Kupát eleddig még soha sem sikerült Békéscsabára hódítani.

Az ellenfél, a kitűnő játékerőt képviselő, a Nyíregyházát kettős győzelemmel búcsúztató Vasas együttese lesz, nagyszerű küzdelemre van kilátás.

Sportrajongók tehát figyelem!

A Csaba Rádió élőben jelentkezik a február 12-én, pénteken fél 8-kor kezdődő Röplabda Magyar Kupa döntőről, velünk együtt izgulhatják végig, vajon sikerül-e újra történelmet írni!?

Legutóbb ezt, ebben a formában az előző évi bajnoki döntő mérkőzésein tehettük meg, és akkor sikerült együtt kiszurkolnunk!

Szegedi Zsolt

További programok »

FEL