Simon Márta Nikolett a Magyar Pálinka Szépe

Vasárnap népes közönség előtt a Gyulai PálinkaFesztivál keretein belül nemcsak kiváló hungarikumokkal és gasztroélményekkel gazdagodhattak az ide látogató vendégek, hiszen az egyik legnagyobb hungarikumnak számító esszenciával is megismerkedhettek: a szépséggel. Április 17-én nagyszabású műsor keretein belül kiválasztásra került a Magyar Pálinka Szépe 2016 királynője és két udvarhölgye. A műsorhoz az Energy Dance Cool profi táncosai és koreografusai járultak hozzá, míg Oláh Gergő kápráztatta el a nagyérdeműt a szünetben.

Ebben az évben a koronát a 18 éves Simon Márta Nikolett(Elek) vehette fel, a két udvarhölgye Varga Nóra(Makó) és Baranyi Lili(Békéscsaba) lettek. Az első három helyezett az egyik különdíjassal együtt továbbjutott a Békés Megye Szépe 2016 döntőjébe, ahol megvívhatnak a “megye szépe” címért. Hatalmas ajándékkavalkád vette kezdetét a díjátadó alkalmával, hiszen az első három helyezett mindegyike gazdagabb lett egy belföldi wellness-hétvégével a Kastély Hotel Sasvár, az Alföld Gyöngye Hotel Gyopárosfürdő és az Arcanum Hotel Békéscsaba jóvoltából, továbbá ruhaajándékokkal, Spirit szépészeti csomagokkal és számtalan meglepetéssel térhettek haza.

A hölgyek megmérettették maguk utcai viselet, fürdőruha és a Bianca Szalon legújabb kollekciójának köszönhetően elegáns öltözetben, továbbá csillogtatniuk kellett tánctudásuk és kommunikációs képességük is a népes szakmai és szponzori zsűri előtt.

Az eseményt megelőző napon zárult le a facebook szavazás is, melynek keretein belül közel 20.000 “lájk" érkezett és az első helyen Tokai Kinga(Gyomaendrőd) végzett, aki egy Elizabeth Hotel Gyula wellness-hétvégét tudhat magáévá, a szakmai zsűri pedig a képek alapján legfotogénebbnek Balogh Edinát(Mezőkovácsháza) választotta, akiről az év végén Lung András profi fotós fővárosi stúdióban történő fotózás keretein belül fog képeket készíteni.

A győztes lány Elek városából származik, társaival együtt jó eséllyel indul szeptemberben a "Békés Megye Szépe" címért, majd ha ott is kiválóan szerepel, akkor automatikusan továbbjut a Miss Alpok Adria országos döntőjébe, ahol szintén kvalifikálhatja magát a nemzetközi versenyre.

Megosztás: