Sikeres kick-box danvizsgák Budapesten

A Magyar Kick-box  Szövetség a hétvégén rendezte meg danvizsgáját (mestervizsgáját) Budapesten, Csepelen, a Halker-Király Team Akadémia edzőtermében. A vizsgát  Galambos Péter, a Magyar Kick-box Szövetség 7 danos elnöke, s egyben a szövetség Övvizsga Bizottságának elnöke irányította és bírálta el. Segítségére volt Balázs Jácint  és Gregor László mester.

Galambos Péter köszöntötte a megjelent vizsgázókat, akik között számos világ- és Európa-bajnok és sikeres edző is eljött a megmérettetésre. Kiemelte az övvizsgák jelentőségét a szövetségben, és sikeres vizsgát kívánt.

A gyakorlatokat a megszokott vizsgaanyag alapján végezték el a vizsgázók. Technikai kombinációk, védés-ellentámadás, térérzékelési gyakorlatok, különböző szabályrendszerben vívott küzdelmek, kés- és bottámadás elleni pusztakezes önvédelem (ezt  a 7 danos Shihan Gregor László vezette le), valamint egyénileg összeállított, pusztakezes és keleti harci eszközös fegyveres formagyakorlat, majd a végén az erőnléti gyakorlatok izzasztották le a résztvevőket.

Összesen huszonnégyen tettek sikeres övvizsgát, öten Békés megyéből. Debreczeni Dezső (Békéscsabai Lakótelepi SE ) 6 dan, Puravecz Péter (Contact SE Orosháza) 3 dan, Litauszki László (Kondorosi Kick-box SE) 3 dan, Dohányos András (Békéscsabai Lakótelepi SE ) 2 dan, Korcsog László (Újkígyósi SZSE) 1 dan övfokozatot szerzett.

Az értékelésnél és oklevél átadásánál Galambos Péter megelégedetten értékelte a látottakat, jelezve, hogy ez a központi danvizsga valóban a szövetség jelentős eseménye volt.

Megosztás:

Címke: , , , , , ,