Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani Csabán ontotta a poénokat

2019. szeptember 13. 16:32 | behir

Aki nem tudta mi történik éppen, igencsak meglepődött pénteken a reggeli órákban, amikor a Csaba Center előtt meglátta az összegyűlt tömeget.

Egy kis fülelés után azonban gyorsan kiderült, hogy Sebestyén Balázs, Vadon Jani és az Újkígyósról származó Rákóczi Feri érkeztek ismét Békéscsabára, a Rádió 1 országos roadshowja újabb állomására.

A rádiózás „fenegyerekei” ma reggel a békési megyeszékhelyről ébresztették az országot és ontották a tőlük megszokott poénokat, meg-megszólítva, játékra hívva az egyre népesebb nézőközönséget, és lehetőséget adva arra, hogy szelfik tömkelege készüljön velük.

A különleges alkalmat a Csabai Garabonciás Napok jelöltjei és stábjai sem hagyták ki, akik szintén ott csoportosultak és kampányoltak a központ előtt.

 

Galéria

 

További programok »

Életmód

Nyári táborok: Segítünk a tábort keresőknek és a tábort szervezőknek

Nyakunkon a nyár! A távoktatás, az osztálytársak távolléte miatt idén talán még fontosabb, hogy közösségben legyenek, különböző izgalmas és hasznos programokon vegyenek részt a gyerekek. A behir igyekszik segíteni, hogy mindenki megtalálja a számára kedves elfoglaltságot az idén is igen gazdag tábori kínálatban.
11:53
FEL