Címke: Csabai Garabonciás Napok

2024. február 9.
2023. október 17.

Ha valaki itt talál jó munkahelyet jó fizetésért, remélhetőleg itt marad

Az október Békéscsabán mondhatni a generációk hónapja: ezúttal a Csabai Garabonciás Napokról, a pályaválasztási vásárról, az idősek világnapjáról, valamint az M44-es gyorsforgalmi út országhatár felé történő meghosszabbításáról kérdezte Herczeg Tamás országgyűlési képviselőt a 7.Tv Aktuális című műsorában Varga Diána műsorvezető.
2023. október 17. 10:12 | Mikóczy Erika
Tovább olvasom
2023. október 5.
2023. október 4.

Sütemény, tea, jóga, kiütős játék – Sportparádéval folytatódott a Gara

Tornagyakorlatok, jóga, kiütős játék és reggeli várta a diákokat a Szent István téren szerdán délelőtt. Ekkor tartották ugyanis a középiskolai sportparádét, amely a Csabai Garabonciás Napok rendezvénysorozat következő állomása volt. A reggeli hűvösebb időjárás sem szegte kedvét a résztvevőknek: hét középiskolai csapat mérte össze az erejét.
2023. október 4. 15:32 | Csiffáry Zsuzsanna
Tovább olvasom
2023. október 3.

Születés interaktív kiállítás – sejttől az újszülötti állapotig

A Csabai Garabonciás Napok részeként rendezte meg a FICSAK Békéscsaba Alapítvány az Egyensúly AE Egyesület közreműködésével a Születés kiállítás című interaktív kiállítást. A tárlat a Csabagyöngye Kulturális Központban látható október 2-án és 3-án. A tárlat a fogantatástól a szülésen át a csecsemő gondozásáig nyújt érdekes információkat. A résztvevők azt is kipróbálhatják milyen érzés várandósnak lenni.
2023. október 3. 12:12 | Csiffáry Zsuzsanna
Tovább olvasom
2023. október 2.

A Vízmű a Kastély utcai temetőben renovált

A 31. Csabai Garabonciás Napok részeként minden induló középiskola részt vesz a sír- és emlékmű felújítási programban. A Békéscsabai Szakképzési Centrum Vásárhelyi Pál Technikum és Kollégium csoportja Ács Imre és Osán Gergely, a II. világháború áldozatainak síremlékét újították fel.
2023. október 2. 19:48 | Csiffáry Zsuzsanna
Tovább olvasom

További programok »

FEL