Sanyikáék 36 fokban is tudják mi a csízió

2024. július 9. 17:35 | Such Tamás

Hajlik az aszfalt, elbújtak a galambok, de még az emberek is a belvárosból, mintha kedd délelőtt egy szimpla kopogós vasárnap dél lenne. Oké, persze sokan már megérdemelt szabadságvesztésüket töltik itt-ott. A lényeg: bitang meleg van! Na de nem ezt vártuk egész februárban?

Ilyenkor Csabán nagy sláger a fagyi, a komlószörp és persze a taposó szökőkút. A medgyesegyházi Attila és Sanyika, miután szülekkel kijöttek a Szabadság téri hivatalból, az Andrássyra fordultak, se perc alatt nekimentek a taposónak. Akár egész nap ellettek volna a feltörő sugárnyalábok közt, csak mint tudjuk, a víz és az idő az úr.  

 

Fotók: Such Tamás / behir.hu

 

Természetesen a fagyin, a komlószörpön és a taposón kívül még elég jó cucc a a színház előtt felállított párakapu is – ha csak néhány másodpercig simogat meg, akkor is fülig fut a szánk széle.

Sanyikáék után találkoztam egy régi komámmal, aki ugyan nem, de a lánya vállalta, hogy 15 másodpercig híres lesz…

 

További programok »

Itthon

Szarvas Város Napja – 302. születésnapját ünnepli a település

Kedden ünnepelték Szarvason a város újratelepítésének 302., és várossá nyilvánításának 58. évfordulóját. A napot a település három fontos helyszínén kezdték, az Erzsébet ligetben felavatták Sisi szobrát, majd a Letelepedési Emlékkövet koszorúzták meg az Ótemlomnál, ezt követően pedig zászlókat avattak a Történelmi Országközépnél.
2024. július 23. 16:39
FEL