Röplabda: Pénteken újra Jászberény az úti cél

Hatodik alkalommal találkozik tétmérkőzésen ebben a szezonban a Linamar-BRSE és a Jászberény együttese! Eddig a bajnoki címvédő hibátlan a két csapat párharcában, Dobi Edináék pedig újra a győzelemért utaznak a jászsági gárda otthonába – írja a csabai klub hivatalos oldala. 

Sorozatban harmadszor jutott be kedden este a Magyar Kupa döntőjébe a Linamar-Békéscsabai Röplabda SE, mely ebben a sorozatban is a címvédés alapvető célkitűzésével vágott neki az idénynek. Az elődöntő első mérkőzésén, az első szettben még ráijesztett a Jászberény a viharsarkiakra, de a keddi második mérkőzés olyannyira sikerült tükörsimára, hogy egyetlen másodpercig sem volt hihető, hogy esetleg meglepetés születhet.

Fortuna szeszélye, és a klubok megegyezése alapján pénteken éppen Jászberényben folytatódik a bajnokság, így a kupában búcsúztatott ellenfél a bajnokságban próbálhat visszavágni. Az Extraliga alapszakaszából még négy mérkőzés van hátra a címvédő számára. Az eddigi találkozókon veretlen maradt a csapat, mindössze két pontot hullajtottak el Pekárik Eszterék, és nem most szeretnék megtörni ezt a szép sorozatot, így a péntek esti, idei hatodik Jászberény-BRSE találkozón is az előző öt találkozó végeredményére hajtanak!

Ami az utazó keretet illeti: Szpin Renáta felépülése a megfelelő ütemben halad, de még nem tarthat a csapattal pénteken. Ludmán Réka térdsérülése is javul, miként lassan már Petőváry Panni is bevethető állapotban lesz.

A találkozó február 23-án, pénteken este 19 órakor kezdődik a Jászberény Bercsényi utcai sportcsarnokában.

 

Megosztás:

Címke: , , , ,