Röplabda: Március 24-én kezdi a bajnoki elődöntőt a BRSE

2019. március 10. 10:29 | behir

A címvédő a Nyíregyházával küzdhet meg a döntőbe jutásért.

Kialakult a bajnoki alapszakasz végeredménye, amelyet kiegyensúlyozott teljesítménnyel a Vasas Óbuda csapata nyert meg, így a piros-kékek várhatják pályaelőnyből a 4. helyezett Újpest elleni párharcot az elődöntőben.

A másik ágon megismétlődik a tavalyi döntő szereposztása, hiszen a Swietelsky-Békéscsabai Röplabda SE a Fatum Nyíregyházával küzd meg a fináléba kerülésért - írja a csabai klub hivatalos oldala.

A versenykiírás tartalmazza az időpontokat, melyek természetesen a televíziós közvetítések, valamint a felek egyeztetései során változhatnak.

A BRSE az előzetes tervek szerint Nyíregyházán kezdi az elődöntőt március 24-én, míg a második összecsapást Békéscsabán rendezik március 30-án. A harmadik találkozót április 7-én újra Nyíregyházán játsszák, amennyiben szükséges negyedik és ötödik találkozó is, azokat április 10-én és 14-én bonyolítják le.

A csabai lányoknak akad törleszteni valójuk a Nyíregyháza irányába, hiszen ebben a szezonban még nem győztek ellenük.

 

További programok »

Sport

Makra Noémi is szerekhez lép a szombathelyi Világkupán

Klasszisok az Arena Savariában! A szombathelyi Világkupán a magyarokon kívül tizenöt nemzet sportolói indulnak a hétvégén. Nagy a várakozás a sportágban, hiszen legutóbb nyolc hónappal ezelőtt, a bakui Világkupán versenyzett a mezőny, azóta a koronavírus miatti leállást követően csak kiscsoportos edzéseken tudtak készülni a legjobbak, ráadásul Challenge Világkupából idén ez lesz az első, és eddig úgy tűnik, az egyetlen is.
12:27
FEL