Röplabda: Fábián Fanny újra a BRSE-ben

2018. június 11. 11:41 | behir

Régi-új játékos csatlakozik a BRSE keretéhez! A feladó a 2015/2016-os szezonban bajnoki címet is ünnepelt a csabai klubbal, most két évre szóló szerződést írt alá.

A 24 éves, sokszoros korosztályos válogatott játékos a Vasasban nevelkedett, majd a TF érintésével érkezett 2015. nyarán Békéscsabára. Sasa Nedeljkovic csapatának megbízható tagjaként részese volt a csabai egylet első Magyar Kupa-győzelmének és sikeres CEV Kupa-szereplésének. Majd Jászberényben és Kaposváron szerepelt, most pedig visszatér az ötszörös bajnokhoz.

- Több ajánlatom is volt, illetve némileg váratlanul ért a BRSE megkeresése, amelyre azonban nehéz lett volna nemet mondani, főleg úgy, hogy a korábban itt töltött szezon az egyik legsikeresebb volt pályafutásomban. Csapattársaim jelentős részét ismerem, figyelemmel kísértem a klub fejlődését, örülök, hogy ennek részese lehetek - fogalmazott a klub közösségi oldalán Fábián Fanny.

 

További programok »

Sport

Csabai kispályás: Kialakult a nyolcaddöntő mezőnye a Tavaszi Kupán

Vasárnap újabb mérkőzésekkel folytatódott a Tavaszi Kupa kispályás labdarúgó torna 1. fordulója Békéscsabán. A hagyományos Téli Kupa helyett szervezett megmérettetés célja, hogy a bajnokságban induló csapatok felmérjék, hogy hol tartanak az áprilisi bajnoki rajt előtt.
08:28
FEL