Röplabda: A csoportelsőséget célozza meg a csabaiak új centere

2022. szeptember 7. 16:15 | behir.hu

A ciprusi győzelemmel, valamint az ukránok portugáliai győzelmével biztossá vált, hogy a magyar női röplabda-válogatott ott lesz a jövő évi kontinenstornán. Pintér Andrea, a Swietelsky-Békéscsaba új igazolása röviden értékelte a kijutást és már előre is tekintett a nagy érdeklődéssel várt szombati, békéscsabai magyar-portugál összecsapásra.

– Természetesen nagyon örülünk, hogy kijutottunk, de még nem ért véget a sorozat, így az ünneplés még várat kicsit magára – fogalmazott a csabaiak új centere a szövetség hivatalos oldalán megjelent interjúban. Pintér Andrea kiemelte: szeretnének győzni a hátralévő két találkozón, hogy csoportelsőként zárjanak.

A magyar válogatott a szerdai Ukrajna elleni visszavágó után Békéscsabán a portugálok ellen zárja a sorozatot.

– Várom már, hogy Békéscsabán játsszunk, hiszen a hangulat mindig fantasztikus a csarnokban, és egy győzelem szép lezárása lenne a nyári programnak. A csapat hétről-hétre egyre jobban összekovácsolódott, ez a mérkőzéseken is észrevehető volt – tette hozz a center

A center saját bevallása szerint mindig próbálja átadni azt az energiát, ami benne van, mindig a maximumra törekszik, hogy a legjobb játékát nyújtsa.

A szombati Magyarország-Portugália Európa-bajnoki selejtező 19 órakor kezdődik Békéscsabán, a városi sportcsarnokban.

 

További programok »

FEL