Robbanás történt vasárnap reggel egy békéscsabai nyomda hengermosójában

2018. február 11. 09:47 | behir

Robbanás történt vasárnap reggel egy nyomdaüzem hengermosó helyiségében a békéscsabai Tevan Andor utcában - tette közzé a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A helyszínre nagy erőkkel riasztották a békéscsabai és a gyulai hivatásos tűzoltókat, valamint a mezőberényi katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltóit, kiérkezésükre azonban az üzem beépített tűzoltó-berendezése eloltotta a lángokat. Az egységek megkezdték a tűzoltási utómunkálatokat, illetve a hengermosó helyiség átszellőztetését és átvizsgálását. A helyszínre a katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot és a katasztrófavédelmi mobil labort is riasztották. Elsődleges információink szerint az eset során egy ember megsérült, ezért őt a mentők kórházba szállították.

A katasztrófavédelmi mobil labor mérései nem mutattak ki mérgező gőzöket és gázokat a Tevan Andor utcai nyomdaüzemben.

 

Forrás: Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

 

Ezek is érdekelhetik

További programok »

Itthon

Szarvas Péter: Sikertörténet a Modern Városok Program Békéscsabán

A Modern Városok Programban eddig elért eredmények miatt Szarvas Péter sikertörténetnek nevezte Békéscsaba MVP-s beruházásait a szeptemberi közgyűlést értékelő sajtótájékoztatóján. Mint mondta: Gyopáros Alpár kormánybiztos emelte ki néhány hete, hogy Békéscsaba az első három megyeszékhely között van a Modern Városok Program forrásainak felhasználásában és a beruházások gyorsaságában.
17:54
FEL