Részegen megütött egy ápolónőt, eljárás indul ellene

2020. március 2. 10:47 | behir

Rendőrségi összefoglaló március első napjáról.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei március 1-jén előállítottak egy férfit, aki az egyik békéscsabai szociális intézményben ittasan megütött egy ápolónőt – olvasható a police.hu-n. A rendőrkapitányság a 41 éves békéscsabai férfi ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt büntetőeljárást indított és őrizetbe vette.

 

Ittasan vezetett, balesetezett egy sofőr Csorváson 2020.03.01.-jén. Fotó: police.hu

 

Csorváson, a Bajcsy-Zsilinszky utca és a Bocskai utca kereszteződésében, március 1-én 2 óra 15 perc körül egy személygépkocsi lehajtott az útról, majd egy fának és oszlopnak ütközött. A balesetben senki nem sérült meg, de a jármű vezetőjénél alkoholfogyasztást jelzett a szonda. A rendőrjárőrök ezért orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték a csorvási férfit, akitől elvették a jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene.

További programok »

Közélet

Utakat és járdákat újítottak fel Kondoroson

Csütörtökön délelőtt adták át Kondoroson a Magyar Falu Program részeként bruttó 22 millió forintból felújított útszakaszt a Bajcsy Zsilinszky utca és az Endrődi út kereszteződésénél. A Belügyminisztérium járdafelújítási programjának köszönhetően a városban öt helyszínen építettek vagy újítottak fel mintegy 1 kilométer hosszúságban járdát.
2022. december 1. 17:15
FEL