Békésen balesetnél, Békéscsabán cserbenhagyó gázoló miatt intézkedtek a rendőrök

2020. szeptember 11. 10:46 | behir

Könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset Békésen, segítségnyújtás elmulasztása bűncselekmény gyanúsítottjának előállítása Békéscsabán és ittas járművezetés miatt történt rendőri intézkedés Kevermesen.

Összeütközött egy személygépkocsi és egy elektromos kerékpárral közlekedő nő Békésen a Széchenyi téren, szeptember 10-én 14 óra 15 perc körül. A kerékpáros nő könnyű sérülést szenvedett – számolt be róla a rendőrség.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei csütörtökön előállítottak egy békéscsabai férfit. A 61 éves férfi a gyanú szerint szeptember 2-án Békéscsabán, a Dózsa György úton elütött egy kerékpárúton közlekedő kerékpárost, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. A rendőrség büntetőeljárást indított ellene.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 19 óra 15 perc körül Kevermesen, a Széchenyi utcában. Egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfinél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A rendőrök a férfit előállították, majd miután még két mérés megerősítette az igazoltatáskor végzett légalkohol mérés eredményét, elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

További programok »

FEL