Rendőrök találták meg a battonyai férfit, aki szén-monoxid mérgezést kapott

2019. január 25. 14:19 | behir

Rendőrök találtak rá egy férfira, aki szén-monoxid-mérgezést szenvedett Battonyán, egy társasházi lakásban. A gyors segítségnek köszönhetően a férfit még időben kórházba szállították a mentők.

Egy battonyai férfi tett bejelentést a rendőrségre január 24-én 17 óra 25 perckor arról, hogy a délután folyamán egyik barátja lakásán járt, aki a beszélgetésük alatt rosszul érezte magát. A férfi miután eljött a házból úgy gondolta, hogy ismerősének szén-monoxid-mérgezése lehet, ezért kért segítséget a rendőröktől. A Battonya Határrendészeti Kirendeltség rendőrei azonnal a megadott címre mentek, ahol már a lakás ajtaja előtt gázszagot éreztek. Kopogtak és szólították a bent lévőt, aki csak annyit tudott mondani, hogy nem bír felállni. A rendőrök ekkor betörték a lakásajtót és az ágyon fekve megtalálták a legyengült férfit. Azonnal mentőt hívtak hozzá és megkezdték a lakás átszellőztetését. A mentők a férfit kórházba vitték, ahol a vizsgálatok igazolták a szén-monoxid-mérgezés gyanúját.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság nyomozást indított és vizsgálják, hogy terhel-e valakit felelősség a történtek miatt.

 

Forrás: police.hu

További programok »

FEL