Rendőrök intézkedtek körözés és ittas járművezetés miatt

2017. május 9. 15:31 | Busi Ottó
Lőkösházán körözés alapján, Békéscsabán pedig ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

A lőkösházi vasúti határátkelőhelyen 2017. május 8-án, 2 óra 30 perc körül a határrendészek elfogtak egy román férfit, aki ellen az egyik budapesti kerületi rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés vétség miatt adott ki elfogatóparancsot. A 39 éves D. G.-t előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2017. május 8-án, 23 óra 30 perc körül a 44-es számú főút Gyula és Békéscsaba közötti szakaszán ellenőriztek egy kamiont, amelynek sofőrje a gyanú szerint ittas állapotban vezetett. A román férfit a Békéscsabai Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vette és a vezetői engedélyét bevonta.

 

forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

További programok »

Itthon

A néphagyomány szerint Szent István napján indulnak útnak a gólyák

Augusztus 20-a Magyarország nemzeti ünnepe és hivatalos állami ünnepe az államalapítás és államalapító Szent István király emlékére. A nap egyben a magyar katolikus egyház egyik – Magyarország fővédőszentjének tiszteletére tartott – főünnepe. A nap az új kenyér ünnepe is.
17:49
FEL